top of page

YRITYSJÄRJESTELYT JA YHTIÖOIKEUS

Kannattava ja kasvava liiketoiminta edellyttää tarkoituksenmukaista yritys- ja pääomarakennetta. Avustamme asiakkaitamme erilaisissa yrityskaupoissa, rahoitustransaktioissa, osake- ja optiojärjestelyissä sekä konsernin sisäisissä järjestelyissä. Meiltä saat myös tarvitsemasi juridisen avun hallitustyöskentelyyn, osakasasioihin sekä muihin yhtiöoikeudellisiin toimenpiteisiin yrityksesi kaikissa elinkaaren vaiheissa.

VAHVA KOKEMUS JA TEHOKAS OTE YRITYSKAUPOISTA

Meille on tuttua hoitaa vaativatkin yritysjärjestelyt tehokkaasti maaliin pienellä tiimillä, toisen osapuolen suuria juristijoukkoja kavahtamatta. Meillä on kokemusta yli sadasta yritysjärjestelystä sekä kymmenistä osakeanneista ja muista pääomajärjestelyistä. Viime aikoina olemme muun ohella olleet myymässä pörssiyhtiön kiinteistöä, ostamassa lastenvaate-, kosmetiikka- ja raskaan teollisuuden liiketoimintoja sekä toteuttaneet useita konserninsisäisiä fuusioita ja liiketoimintakauppoja. 

YHTIÖOIKEUDELLINEN DOKUMENTAATIO AJAN TASALLE

Hallituksen ja yhtiökokouksen pöytäkirjat, governance-asiat, rahoitusjärjestelyt, osake- ja optiojärjestelmät sekä kaupparekisteri-ilmoitukset ovat meille arkipäivää. Niiden hoitaminen huolella on välttämätöntä, jotta yrityksen päätöksenteko ja liiketoiminta on kestävällä pohjalla, ja sidosryhmät saavat tarvitsemansa, ajantasaisen tiedon yrityksestä.  Jos haluat vapauttaa aikaasi ydintehtäviesi hoitamiseen, mutta saada varmuuden yhtiöoikeudellisten asioiden pysymisestä ojennuksessa, me autamme.

Toy Airplane

TUTUSTU MYÖS

bottom of page