JURISTI PÄIVÄKSI

Haluatko tukea sopimusneuvotteluihin tai uudistaa yrityksesi myynti- tai työsopimuspohjat? Arveluttaako, onko liiketoiminnassasi juridisia riskejä, joita ei ole havaittu? Haluatko laskutusmallin, joka ei johda yllätyksiin? Onko oma in-house juristisi vapaalla ja haluaisit joustavan, tilapäisen ratkaisun sijaisuuden hoitoon?

 

"Juristi päiväksi" -palvelussamme saat 1.000 euron (+alv) kiinteään päivähintaan käyttöösi kokeneen lakimiehen, joka hoitaa päivän (7,5 tuntia) aikana sovitut tehtävät, kuten laatii ja neuvottelee sopimuksia, laatii yhtiöoikeudellisia dokumentteja, kartoittaa yrityksesi juridisia riskejä tai kouluttaa henkilöstöä. Juristi työskentelee tiloissasi tai sujuvien etäyhteyksien päässä.

 

Me näemme, että kumppanuudella saavutetaan:

 

  • Yhteistyön helppoutta: me tunnemme yrityksesi ja sen liiketoiminnan ja te tunnette meidät.  

  • Kustannussäästöjä: kiinteällä hinnalla ja ennakoivalla otteella vältät yllätykset. Me voimme tehdä työn tehokkaasti, sillä tunnemme yrityksesi.

  • Mielenrauhaa: olet kokeneissa käsissä ja voit itse keskittyä yrityksesi menestykseen.

  • Joustavuutta: palvelun laajuus (pääasiallisesti 1-8 päivää kuukaudessa) sovitaan tarpeisiin soveltuvaksi. Palvelun voi päättää milloin tahansa kuluvan kuukauden loppuun.

  •  Arvonnousua: rahoituskierrokseen tai yritysjärjestelyn valmistautuessa asianmukaisesti laadittu juridinen dokumentaatio voi osoittautua kirjaimellisesti rahanarvoiseksi.

Voit tehdä varauksen helposti alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen hello@iconics.fi. Vahvistamme varauksen mahdollisimman pian.

Juristi päiväksi
Valitse alta tarpeitasi vastaava oikeudenala:

ICONICSIN MISSIO ON YKSINKERTAINEN: LUODA PAREMPIA LIIKEJURIDIIKAN PALVELUITA.

KÄYTÄMME LAKIA LIIKETOIMINNAN MAHDOLLISTAMISEEN.

SINÄ VOIT KESKITTYÄ MENESTYKSEESI.

Iconics Oy

Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki

hello@iconics.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© Iconics Oy, 2020