TIETOSUOJA

EU:n laajuinen yhteinen tietosuojasääntely (GDPR) pyrkii tukemaan kansainvälisen liiketoiminnan edellytyksiä, mutta samalla se luo merkittäviä uusia velvoitteita yrityksille. Muutokset edellyttävät yrityksiltä säännönmukaisten vastuiden ja prosessien luomista, päivityksiä tekniseen ympäristöön sekä kokonaisvaltaista kirjanpitoa käsittelytoimenpiteistä. Autamme yrityksiä selviämään tietosuoja-asetuksen haasteista askel askeleelta, käytännönläheisesti ja liiketoimintamyönteisesti.

Näkemystä ja kokemusta lähes 15 vuoden ajalta

GDPR ei tehnyt meistä tietosuojaeksperttejä, vaan olemme tehneet tietosuojatoimeksiantoja jo lähes 15 vuoden ajan. Osakkaamme Anna Paimela on muun muassa johtanut eurooppalaisen mediakonsernin tietosuojaohjelmaa sekä luonut digitransformaatiota tukevia tietosuojastrategioita pörssiyhtiöille. Autamme päivittäin start-up- ja pk-yrityksiä myös tietosuojan perusdokumentaation  laadinnassa sekä prosessien luomisessa.

wood-cube-473703_1920_edited.jpg

Ulkoistettu tietosuojavastaava tuo mielenrauhaa

Toimimme muun muassa nopeasti kasvavan kansainvälisen ICT-yrityksen tietosuojavastaavana ja sparraamme useaa sisäistä tietosuojavastaavaa. Kokemuksemme avulla luomme kustannustehokkaasti prosessit, dokumentaation sekä raportointimallit sekä nostamme yrityksen tietosuojamaturiteetin nopeasti korkeammalle tasolle. Kun tietosuoja-asiat ovat osaavissa käsissä, yrityksen johto voi keskittyä ydinliiketoimintaan ja kasvun rakentamiseen.

Toy Airplane