top of page

TIETOSUOJA

Euroopan unionin laajuinen yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) pyrkii tukemaan kansainvälisen liiketoiminnan edellytyksiä, mutta samalla se on luonut merkittäviä velvoitteita yrityksille. Muutokset edellyttävät yrityksiltä säännönmukaisten vastuiden ja prosessien luomista, päivityksiä tekniseen ympäristöön sekä kokonaisvaltaista kirjanpitoa käsittelytoimenpiteistä. Autamme yrityksiä selviämään tietosuoja-asetuksen haasteista askel askeleelta, käytännönläheisesti ja liiketoimintamyönteisesti.

NÄKEMYSTÄ JA KOKEMUSTA 15 VUODEN AJALTA

GDPR ei tehnyt meistä tietosuojaeksperttejä, vaan olemme tehneet tietosuojatoimeksiantoja jo lähes 15 vuoden ajan. Meillä on kokemusta muun muassa  eurooppalaisen mediakonsernin tietosuojaohjelman johtamisesta sekä digitransformaatiota tukevia tietosuojastrategioiden luomisesta pörssiyhtiöille. Autamme päivittäin start-up- ja pk-yrityksiä myös tietosuojan perusdokumentaation  laadinnassa sekä prosessien luomisessa. Olemme pitäneet lukuisia kiiteltyjä koulutuksia.

wood-cube-473703_1920_edited.jpg

ULKOISTETTU TIETOSUOJAVASTAAVA LUO MIELENRAUHAA

Olemme toimineet muun muassa nopeasti kasvavan kansainvälisen ICT-yrityksen tietosuojavastaavana ja tuemme useaa sisäistä tietosuojavastaavaa. Kokemuksemme avulla luomme kustannustehokkaasti prosessit, dokumentaation ja raportointimallit sekä nostamme yrityksen tietosuojamaturiteetin nopeasti korkeammalle tasolle. Kun tietosuoja-asiat ovat osaavissa käsissä, yrityksen johto voi keskittyä ydinliiketoimintaan ja kasvun rakentamiseen.

Toy Airplane

TUTUSTU MYÖS