top of page

RAHANPESUN ESTÄMINEN

Rahanpesua ja terrorismin rahoittamista estävään sääntelyyn kuuluu sekä kansallisia lakeja että eurooppalaista ja kansainvälistä sääntelyä. Niiden toimijoiden, jotka kuuluvat rahanpesulain soveltamisalaan, on noudatettava lain mukaisia velvoitteita. Jatkuvasti tiukentuvat vaatimukset ja velvoitteet edellyttävät ilmoitusvelvollisilta yrityksiltä säännönmukaisten vastuiden ja prosessien luomista, usein myös päivityksiä tekniseen ympäristöön ja tarvittaessa myös ilmoituksia epäilyttävistä liiketoimista. Avustamme käytännönläheisesti koko prosessin hoitamisessa ja dokumentoinnissa. 

PIENEN JA SUUREN TOIMIJAN TUEKSI

Avustamme yrityksiä täyttämään rahanpesulain asettamat velvollisuudet ja luomaan tarvittavat prosessit. Haluamme ymmärtää ja oppia tuntemaan asiakkaidemme toimialan ja liiketoiminnan kyetäksemme huomioimaan kaikki tosiasialliset riskit ja erityispiirteet.  Kokemuksemme avulla pystymme auttamaan ilmoitusvelvollisia sekä kartoittamaan asiakkaidemme mahdolliset velvollisuudet liittyä valvonnan piiriin.

money-661584_1920.jpg

PROSESSIT JA KOULUTUS KUNTOON

Autamme asiakkaitamme luomaan asiakkaan tuntemisen ja tunnistamisen prosessit sekä ymmärtämään selonotto- ja ilmoitusvelvollisuuden tarpeet. Laadimme lain edellyttämän dokumentaation, kuten riskiarvion ja organisaation sisäisen ohjeistuksen. Lisäksi koulutamme asiakkaidemme henkilöstöä ja johtoa sekä autamme heitä ymmärtämään  yrityksen todelliset riskit rahanpesun näkökulmasta.

philatelist-1844080.jpg

Voit varata asiantuntijaltamme Inka Kärkkäiseltä ajan maksuttomaan alkukartoitukseen rahanpesun estämiseksi.

payment-4399011.jpg

TUTUSTU MYÖS

bottom of page