• Aika sop. mukaan
  Sijainti sop. mukaan
  Vuosilomalaki käytännössä
  Opit, miten työntekijät ansaitsevat vuosilomaa, miten työntekijöiden vuosilomapalkka ja lomakorvaus lasketaan, koska vuosiloma tulee antaa työntekijälle, mitkä ovat työntekijän oikeudet vuosilomien suhteen sekä missä määrin vuosilomien pitämisestä voidaan sopia kunkin työntekijän kanssa.
  Share Event
 • Aika sop. mukaan
  Sijainti sop. mukaan
  Työaikalaki käytännössä
  Opit perusteet sille, milloin työntekijä voidaan sulkea työaikalain soveltamisen ulkopuolelle, mikä aika luetaan työntekijän työajaksi sekä miten liukuvasta työajasta, joustotyöajasta ja työaikapankista tulee sopia. Opit myös sen, mistä työaikalain säännöksistä voidaan poiketa työehtosopimuksella.
  Share Event
 • Aika sop. mukaan
  Sijainti sop. mukaan
  Työpaikan HR-dokumentit
  Opit, missä tilanteissa työntekijän kanssa voidaan tehdä määräaikainen työsopimus ja mistä työsopimuksessa kannattaa missäkin tilanteessa sopia. Opit myös sen, mitä pakollisia suunnitelmia työnantajalla pitää kussakin tilanteessa olla ja mikä on tällaisten suunnitelmien yleinen sisältö.
  Share Event
 • Aika sop. mukaan
  Sijainti sop. mukaan
  Yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut käytännössä
  Käytännönläheisessä koulutuksessa opit viemään läpi yt-neuvottelut koskien yritystoiminnan muutoksista aiheutuvia henkilöstövaikutuksia ja töiden järjestelyjä, liikkeen luovutusta sekä työvoiman käytön vähentämistä.
  Share Event
 • Aika sop. mukaan
  Sijainti sop. mukaan
  Kilpailukieltosopimukset
  Opit, millä edellytyksillä työnantaja voi tehdä pätevän kilpailukieltosopimuksen työntekijänsä kanssa, mistä kannattaa ja voi sopia, kuinka kauan kilpailukielto voi olla voimassa ja millaista korvausta työntekijälle pitää mahdollisesti maksaa kilpailukieltosopimuksen mukaiselta rajoitusajalta.
  Share Event
 • Aika sop. mukaan
  Sijainti sop. mukaan
  Alisuoriutuminen työsuhteen päättämisperusteena
  Opit, millä edellytyksillä työnantaja voi työsopimuslain mukaisesti irtisanoa työntekijänsä työsuhteen tämän alisuoriutumisen perusteella. Opit myös sen, mitä käytännön toimia työnantajalta edellytetään sen varmistamiseksi, että työntekijä voisi suoriutua työstään asianmukaisesti.
  Share Event
 • Aika sop. mukaan
  Sijainti sop. mukaan
  Työsuhteen päättäminen työntekijän sairauden perusteella
  Opit, millä edellytyksillä työnantaja voi työsopimuslain mukaisesti irtisanoa työntekijänsä työsuhteen tämän työkyvyn olennaisen ja pysyvän heikentymisen seurauksena. Opit, mitä selvitystoimia työnantajalta yleensä edellytetään ennen kuin työntekijän työsuhde voidaan päättää sairauden perusteella.
  Share Event
 • Tue, Oct 27
  Webinaari
  Webinaari: Henkilöstövähennykset ja yhteistoimintamenettely
  Opit käymään lomauttamisia ja irtisanomisia koskevat yt-neuvottelut lain edellyttämällä tavalla. Webinaari on maksullinen (199 EUR / henkilö tai 299 EUR / konserni + ALV).
  Share Event
 • Tue, Jun 16
  Maksuton webinaari
  Maksuton webinaari: Työpaikan lakisääteiset HR-dokumentit ja väliaikaisten lakimuutosten tilanne
  Webinaarissa käydään lyhyesti ja tiiviisti läpi työnantajan lakisääteiset suunnitelmat ja ohjelmat sekä koronavirustilanteeseen perustuvien väliaikaisten lakimuutosten senhetkinen tilanne.
  Share Event
 • Wed, Apr 29
  Webinaari
  Webinaari: Henkilöstövähennykset ja yhteistoimintamenettely
  Opit toteuttamaan lomauttamisia ja irtisanomisia koskevat yt-neuvottelut sekä huomioimaan vuosilomalain säännökset lomautus- ja irtisanomisaikana. Tilaisuus on maksullinen (199 EUR / henkilö tai 299 EUR / konserni + ALV).
  Share Event
 • Thu, Apr 02
  Maksuton webinaari
  Maksuton webinaari: Työlainsäädännön muutokset
  Koronavirustilanteesta johtuvat väliaikaiset muutokset työlainsäädäntöön tulevat voimaan keskiviikkona 1.4.2020. Iconicsin tietoiskussa opit keskeiset muutokset ja osaat soveltaa niitä käytäntöön.
  Share Event
 • Wed, Mar 25
  Maksullinen webinaari
  Maksuton webinaari: Työnantajan oikeudet ja velvollisuudet koronaepidemian aikana
  Tilaisuudessa käsitellään tietoiskunomaisesti mm. palkanmaksuvelvollisuuden rajoja, lomauttamis- ja irtisanomisprosesseja sekä työelämän tietosuojaan liittyviä kysymyksiä.
  Share Event

Asiantunteva, selkeäsanainen, lämminhenkinen, omalla esiintymisellään vakuutti yleisön.

ICONICSIN MISSIO ON YKSINKERTAINEN: LUODA PAREMPIA LIIKEJURIDIIKAN PALVELUITA.

KÄYTÄMME LAKIA LIIKETOIMINNAN MAHDOLLISTAMISEEN.

SINÄ VOIT KESKITTYÄ MENESTYKSEESI.

Iconics Oy

Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki

hello@iconics.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

 • Black Twitter Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon

© Iconics Oy, 2020