top of page

Aika sopimuksen mukaan

|

Paikka sopimuksen mukaan

VUOSILOMALAKI KÄYTÄNNÖSSÄ

Opit, miten työntekijät ansaitsevat vuosilomaa, miten työntekijöiden vuosilomapalkka ja lomakorvaus lasketaan, koska vuosiloma tulee antaa työntekijälle, mitkä ovat työntekijän oikeudet vuosilomien suhteen sekä missä määrin vuosilomien pitämisestä voidaan sopia kunkin työntekijän kanssa.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
VUOSILOMALAKI KÄYTÄNNÖSSÄ

Paikka & aika

Aika sopimuksen mukaan

Paikka sopimuksen mukaan

Tietoja tapahtumasta

Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa käydään perusteellisesti läpi vuosilomalain säännökset muun muassa vuosilomapalkan määräytymisestä ja maksamisesta, lomakorvauksista sekä vuosiloman antamisesta ja siirtämisestä.

Koulutuksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: 

  • Miltä osin vuosilomalain säännökset ovat pakottavaa oikeutta?
  • Mikä on työssäolon veroista aikaa vuosilomien ansaitsemisen osalta?
  • Miten työntekijät ansaitsevat vuosilomaa?
  • Miten työntekijä vuosilomapalkka ja lomakorvaus määräytyvät eri tilanteissa?
  • Koska vuosiloma tulee antaa työntekijälle?
  • Missä laajuudessa vuosiloman pitämisestä voidaan sopia työntekijän kanssa? 
  • Miten käy vuosilomalle työntekijän ollessa työkyvytön?
  • Milloin työnantaja voi syyllistyä vuosilomalain mukaiseen vuosilomarikkomukseen?

Mitä opit koulutuksesta?

Koulutuksen jälkeen tiedät, miten työntekijät ansaitsevat vuosilomaa, miten työntekijöiden vuosilomapalkka ja lomakorvaus lasketaan, koska vuosiloma tulee antaa työntekijälle, mitkä ovat työntekijän oikeudet vuosilomien suhteen sekä missä määrin vuosilomien pitämisestä voidaan sopia kunkin työntekijän kanssa.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunniteltu yritysten johtajille, esimiehille ja HR-asiantuntijoille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii kouluttajana?

Kouluttajana toimii Iconicsin Toni Haapasalo, jolla on yli kahdeksan vuoden kokemus työsuhteisiin liittyvästä oikeudellista neuvonnasta julkiselta sektorilta, työntekijäliitosta ja kahdesta eri asianajotoimistosta. Toni avustaa työnantajia laaja-alaisesti kaikissa työoikeudellisissa asioissa, muun muassa vuosiloman antamiseen liittyvissä kysymyksissä ja sopimuksissa.

Miten koulutus voidaan järjestää ja mitä se maksaa?

Voitte tilata koulutuksen järjestettäväksi yrityksenne toimipaikassa. Koulutus voidaan järjestää myös etäyhteydellä Teams-kokouksena tai Iconicsin järjestämässä tilassa. 

Koulutuksen hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti kunkin asiakkaan kanssa ottaen huomioon muun muassa koulutuksen laajuus ja kesto sekä koulutukseen osallistujien määrä. Esimerkiksi kolmen tunnin koulutus pääkaupunkiseudulla ilman rajoituksia osallistujamäärään on 1.300 euroa (+ alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy osallistujille jaettava sähköinen materiaali. Ilmoita kiinnostuksesi ilmoittautumalla koulutukseen tai ota yhteyttä  Toni Haapasaloon (toni.haapasalo@iconics.fi tai +358 44 033 0331)  räätälöidyn tarjouksen saamiseksi. 

bottom of page