Aika sop. mukaan | Sijainti sop. mukaan

Alisuoriutuminen työsuhteen päättämisperusteena

Opit, millä edellytyksillä työnantaja voi työsopimuslain mukaisesti irtisanoa työntekijänsä työsuhteen tämän alisuoriutumisen perusteella. Opit myös sen, mitä käytännön toimia työnantajalta edellytetään sen varmistamiseksi, että työntekijä voisi suoriutua työstään asianmukaisesti.
Alisuoriutuminen työsuhteen päättämisperusteena

Paikka & aika

Aika sop. mukaan
Sijainti sop. mukaan

Tietoja tapahtumasta

Mikä on koulutuksen sisältö?

Koulutuksessa käydään perusteellisesti läpi ne tilanteet, joissa työnantaja voi päättää työntekijänsä työsuhteen tämän alisuoriutumisen perusteella. Koulutuksen aikana tutustutaan myös asiaa koskevaan voimassa olevaan oikeuskäytäntöön.

Koulutuksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: 

  • Mitä ovat työntekijästä johtuvat irtisanomisperusteet?
  • Mitä työntekijän työsuhteen päättämistä harkittaessa tulee ottaa huomioon?
  • Mikä on varoituksen antamisen merkitys alisuoriutumistapauksissa?
  • Mitä on alisuoriutuminen ja miten siihen tulee puuttua?
  • Mitä työnantaja tulee tehdä ennen työntekijän irtisanomista tämän alisuoriutumisen perusteella?
  • Mitä voidaan oppia voimassa olevasta oikeuskäytännöstä?

Mitä opit koulutuksesta?

Koulutuksen jälkeen tiedät, millä edellytyksillä työnantaja voi työsopimuslain mukaisesti irtisanoa työntekijänsä työsuhteen tämän alisuoriutumisen perusteella. Opit myös sen, mitä käytännön toimia työnantajalta edellytetään sen varmistamiseksi, että työntekijä voisi suoriutua työstään asianmukaisesti ja saavuttaa hänelle asetetut kohtuulliset tavoitteet.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunniteltu yritysten johtajille, esimiehille ja HR-asiantuntijoille riippumatta henkilön tehtävästä ja yrityksen toimialasta.

Kuka toimii kouluttajana?

Kouluttajana toimii Iconicsin Toni Haapasalo, jolla on yli kuuden vuoden kokemus työsuhteisiin liittyvästä oikeudellista neuvonnasta julkiselta sektorilta, työntekijäliitosta ja kahdesta eri asianajotoimistosta. Toni avustaa työnantajia laaja-alaisesti kaikissa työoikeudellisissa asioissa, muun muassa työsuhteen päättämiseen liittyvissä riita-asioissa.

Miten koulutus voidaan järjestää ja mitä se maksaa?

Voitte tilata koulutuksen järjestettäväksi yrityksenne toimipaikassa. Koulutus voidaan järjestää myös etäyhteydellä Teams-kokouksena tai Iconicsin järjestämässä tilassa. 

Koulutuksen hinnasta sovitaan tapauskohtaisesti kunkin asiakkaan kanssa ottaen huomioon muun muassa koulutuksen laajuus ja kesto sekä koulutukseen osallistujien määrä. Esimerkiksi kolmen tunnin koulutus pääkaupunkiseudulla ilman rajoituksia osallistujamäärään on 1.300 euroa (+ alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy osallistujille jaettava sähköinen materiaali.

Ilmoita kiinnostuksesi ilmoittautumalla koulutukseen tai ota yhteyttä Toni Haapasaloon (toni.haapasalo@iconics.fi tai +358 44 033 0331) räätälöidyn tarjouksen saamiseksi.